MELAMINE NON-SLIP DINNER PLATE COASTAL, SET 6 U.

70.99 

Available on backorder

Description

28001

Melamine flat plate with non-slip rubber on its base, perfect for sailing.
Coastal has a bold, fresh and elegant design for ocean lovers.
This melamine tableware has all the accessories and also combines with the Bahamas synthetic glassware or the Moon collection, both with jugs and glasses in different colors.

PERKTHIMI

28001

Pjate e sheshtë melamine me gomë që nuk rrëshqet në bazën e saj, e përkryer për lundrim.
Bregdeti ka një dizajn të guximshëm, të freskët dhe elegant për adhuruesit e oqeanit.
Kjo enë tavoline melamine ka të gjithë aksesorët dhe kombinohet gjithashtu me enë qelqi sintetike Bahamas ose koleksionin Moon, si me kana ashtu edhe gota me ngjyra të ndryshme.

 

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “MELAMINE NON-SLIP DINNER PLATE COASTAL, SET 6 U.”

Your email address will not be published. Required fields are marked *