MELAMINE NON-SLIP DEEP PLATE COASTAL

66.99 

Available on backorder

Description

 28002

Melamine plate with non-slip rubber on its base, perfect for sailing.
Coastal has a bold, fresh and elegant design for ocean lovers.
This melamine tableware has all the accessories and also combines with the Bahamas synthetic glassware or the Moon collection, both with jugs and glasses in different colors.

 

PERKTHIMI

 28002

Pjata melamine me gomë që nuk rrëshqet në bazën e saj, perfekte për lundrim.
Bregdeti ka një dizajn të guximshëm, të freskët dhe elegant për adhuruesit e oqeanit.
Kjo enë tavoline melamine ka të gjithë aksesorët dhe kombinohet gjithashtu me enë qelqi sintetike Bahamas ose koleksionin Moon, si me kana ashtu edhe gota me ngjyra të ndryshme.

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “MELAMINE NON-SLIP DEEP PLATE COASTAL”

Your email address will not be published. Required fields are marked *