MELAMINE MUG HARMONY – SAND, 6 PC

30.00 

Available on backorder

Description

The Harmony melamine mug, hard-wearing and stackable, can be used to enjoy a delicious cappuccino or coffee.

Perkthimi:
Kupa melamine Harmony, e qëndrueshme dhe e grumbullueshme, mund të përdoret për të shijuar një kapuçino ose kafe të shijshme.

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “MELAMINE MUG HARMONY – SAND, 6 PC”

Your email address will not be published. Required fields are marked *