MELAMINE MUG HARMONY – BLUE, 6 PC

37.00 

Available on backorder

Description

The Harmony melamine mug, hard-wearing and stackable, can be used to enjoy a delicious cappuccino or coffee.
With a simple and elegant design, this tableware has an embossment on the rim and the appearance of porcelain.

Perkthimi:

Kupa melamine Harmony, e qëndrueshme dhe e grumbullueshme, mund të përdoret për të shijuar një kapuçino ose kafe të shijshme.
Me një dizajn të thjeshtë dhe elegant, kjo enë tavoline ka një reliev në buzë dhe pamjen prej porcelani.

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “MELAMINE MUG HARMONY – BLUE, 6 PC”

Your email address will not be published. Required fields are marked *