MELAMINE MUG BALI, 6 PC

48.99 

Description

10004

The Bali melamine mug, hard-wearing and stackable, can be used to enjoy a delicious cappuccino or coffee, as well as a beer mug while you sail.

Perkthimi:

Kupe melamine Bali, ne material rezistent, mund të përdoret për të shijuar një kapuçino ose kafe të shijshme, si dhe një filxhan birre ndërsa lundroni.

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “MELAMINE MUG BALI, 6 PC”

Your email address will not be published. Required fields are marked *