MELAMINE KITCHENWARE PACK, LIVING, 6 PLACE SETTINGS- 24 PCS

185.00 

Available on backorder

Description

18144

The 24-piece melamine kitchenware pack is a practical melamine set for 6 people.
It consists of 6 dinner plates, 6 soup plates, 6 dessert plates, 6 stackable mugs and a container basket

Perkthimi:

Paketa e enëve të kuzhinës me 24 pjesë melamine është një komplet praktik melamine për 6 persona.
Ai përbëhet nga 6 pjata darke, 6 pjata supë, 6 pjata ëmbëlsirash, 6 kriklla të stivosura dhe një shportë me kontejnerë

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “MELAMINE KITCHENWARE PACK, LIVING, 6 PLACE SETTINGS- 24 PCS”

Your email address will not be published. Required fields are marked *