MELAMINE KITCHENWARE PACK, LIVING, 4 PLACE SETTINGS – 16 PCS

127.00 

Available on backorder

Description

18147

The 16-piece melamine kitchenware pack is a practical melamine set for 4 people.
It consists of 4 dinner plates, 4 soup plates, 4 dessert plates, 4 stackable mugs and a container basket

Perkthimi:

Paketa e enëve të kuzhinës me 16 pjesë melamine është një komplet praktik melamine për 4 persona.
Ai përbëhet nga 4 pjata darke, 4 pjata supë, 4 pjata ëmbëlsirash, 4 kriklla të stivosura dhe një shportë me kontejnerë

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “MELAMINE KITCHENWARE PACK, LIVING, 4 PLACE SETTINGS – 16 PCS”

Your email address will not be published. Required fields are marked *