MELAMINE INDIVIDUAL BOWL REGATA, 6 PC

53.79 

Description

This REGATA individual bowl is made of melamine, which is highly shock-proof.
Cereal, aperitifs, soups, salads… the Regata bowl has many uses and will also bring an informal and vibrant style to your table on board.

Kjo enë individuale REGATA është bërë nga melamina, e cila është shumë e qëndrueshme ndaj goditjeve.
Drithëra, aperitivë, supa, sallata bowl tas Regata ka shumë përdorime dhe gjithashtu do të sjellë një stil joformal dhe të dallueshem në tryezën tuaj në bord.

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “MELAMINE INDIVIDUAL BOWL REGATA, 6 PC”

Your email address will not be published. Required fields are marked *