MELAMINE INDIVIDUAL BOWL PACIFIC, SET 6 U.

47.99 

Available on backorder

Description

66007

Set bowls made in meamine 100%, perfect for breackfast or appetizers.

The Pacific collection is designed for nautical lovers with a classic and elegant taste. The compass rose design in beige, navy blue and white tones make this melamine tableware an essential to dress the table with elegance.

To match you will find the unbreakable glasses and cups in Tritan ™, non-slip and dishwasher safe.

PERKTHIMI

66007

Set tasash të bëra në meamine 100%, perfekte për mëngjes ose meze.

Koleksioni i Paqësorit është krijuar për adhuruesit e detit me një shije klasike dhe elegante. Dizajni i trëndafilit të busullës në tonet bezhë, blu dhe të bardhë e bëjnë këtë enë tavoline melamine një element thelbësor për të veshur tavolinën me elegancë.

Për t’u përshtatur, do të gjeni gota dhe gota të pathyeshme në Tritan™, që nuk rrëshqasin dhe mund të lahen në enëlarëse.

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “MELAMINE INDIVIDUAL BOWL PACIFIC, SET 6 U.”

Your email address will not be published. Required fields are marked *