MELAMINE INDIVIDUAL BOWL COASTAL

48.99 

Available on backorder

Description

28007

Melamine bowl with fishes and coral design, perfect for breackfast & appetizers.
Coastal has a bold, fresh and elegant design for ocean lovers.
This melamine tableware has all the accessories and also combines with the Bahamas synthetic glassware or the Moon collection, both with jugs and glasses in different colors.

 

PERKTHIMI

28007

Tas melamine me peshq dhe dizajn koral, perfekt për mëngjes dhe meze.
Bregdeti ka një dizajn të guximshëm, të freskët dhe elegant për adhuruesit e oqeanit.
Kjo enë tavoline melamine ka të gjithë aksesorët dhe kombinohet gjithashtu me enë qelqi sintetike Bahamas ose koleksionin Moon, si me kana ashtu edhe gota me ngjyra të ndryshme.

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “MELAMINE INDIVIDUAL BOWL COASTAL”

Your email address will not be published. Required fields are marked *