MELAMINE DINNER PLATE PACIFIC

65.99 

Available on backorder

Description

Set of 100% melamine dinner plates.
The Pacific collection is designed for nautical lovers with a classic and elegant taste. The compass rose design in beige, navy blue and white tones make this melamine tableware an essential to dress the table with elegance.
The plates are light and stackable taking up very little space. They are also generously sized and have all the accessories to match to enjoy your menus on board

PERKTHIMI

Set me pjata darke 100% melamine.
Koleksioni i Paqësorit është krijuar për adhuruesit e detit me një shije klasike dhe elegante. Dizajni i trëndafilit të busullës në tonet bezhë, blu dhe të bardhë e bëjnë këtë enë tavoline melamine një element thelbësor për të veshur tavolinën me elegancë.
Pllakat janë të lehta dhe të grumbullueshme duke zënë shumë pak hapësirë. Ato janë gjithashtu me përmasa bujare dhe kanë të gjithë aksesorët për t’u përshtatur për të shijuar menutë tuaja në bord

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “MELAMINE DINNER PLATE PACIFIC”

Your email address will not be published. Required fields are marked *