MELAMINE DINNER PLATE HARMONY – ACQUA, 6 PC

49.00 

Available on backorder

Description

38001

Harmony is an unbreakable tableware set available in two colours: beige or blue lagoon.
The three dinner plates are made of high density melamine, are break resistant and dishwasher safe.

With a simple and elegant design, this tableware has an embossment on the rim and the appearance of porcelain.

Perkthimi:

Harmony është një komplet tavoline i pathyeshëm i disponueshëm në dy ngjyra: bezhë ose blu lagune.
Të tre pjatat e darkës janë prej melamine me densitet të lartë, janë rezistente ndaj thyerjes dhe lahen në enëlarëse.

Me një dizajn të thjeshtë dhe elegant, kjo enë tavoline ka një reliev në buzë dhe pamjen prej porcelani.

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “MELAMINE DINNER PLATE HARMONY – ACQUA, 6 PC”

Your email address will not be published. Required fields are marked *