MELAMINE DINNER PLATE BALI, 6 PC

62.99 

Description

10001

The melamine dinner plate is large in size and forms part of the unbreakable melamine tableware set BALI , which has sets of dinner plates, soup and dessert bowls made from melamine with an outside of taupe grey, decorated in a nautical style with a vintage finish.

Perkthimi:

Pjata e darkës së melaminës është e madhe në përmasa dhe përbën pjesë të setit të pandërprerë të melaminë BALI, e cila ka grupe pjatash darke, supë dhe tasa ëmbëlsirash të bëra nga melaminë, të zbukuruar në një stil detar.

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “MELAMINE DINNER PLATE BALI, 6 PC”

Your email address will not be published. Required fields are marked *