MELAMINE DESSERT PLATE HARMONY – ACQUA, 6 PC

74.99 

Available on backorder

Description

38003

Harmony is an unbreakable tableware set available in two colours: beige or blue lagoon.
The three dinner plates are made of high density melamine, are break resistant and dishwasher safe.

With a simple and elegant design, this tableware has an embossment on the rim and the appearance of porcelain.

Due to its resistance and practicality, it is ideal for use in gardens or outdoor areas: thanks to its delicate design yet considerable weight, Harmony brings elegance and distinction to your table.

Perkthimi:

Harmony është një komplet tavoline i pathyeshëm i disponueshëm në dy ngjyra: bezhë ose blu lagune.
Të tre pjatat e darkës janë prej melamine me densitet të lartë, janë rezistente ndaj thyerjes dhe lahen në enëlarëse.

Me një dizajn të thjeshtë dhe elegant, kjo enë tavoline ka një reliev në buzë dhe pamjen prej porcelani.

Për shkak të rezistencës dhe prakticitetit të tij, është ideal për t’u përdorur në kopshte ose zona të jashtme: falë dizajnit delikat dhe peshës së konsiderueshme, Harmony sjell elegancë dhe dallim në tryezën tuaj.

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “MELAMINE DESSERT PLATE HARMONY – ACQUA, 6 PC”

Your email address will not be published. Required fields are marked *