MELAMINE DESSERT PLATE BALI, 6 PC

60.99 

Description

10003

The melamine dessert plate forms part of the unbreakable melamine tableware set BALI , which has sets of dinner plates, soup and dessert bowls made from melamine with an outside of taupe grey, decorated in a nautical style with a vintage finish.

Perkthimi:

Pjata per ëmbëlsirë melamine, bën pjesë në serinë e melamine BALI, e cila ka grupe pjatash darke, supë dhe tasa ëmbëlsirash të bëra nga melaminë, të zbukuruar në një stil detar me një fund të cilësisë së mirë.

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “MELAMINE DESSERT PLATE BALI, 6 PC”

Your email address will not be published. Required fields are marked *