MELAMINE DEEP PLATE HARMONY MINT, 6 PC

25.00 

Available on backorder

Description

HARMONY, an unbreakable melamine tableware set available in three colours: beige, sapphire blue and mint green. The three dishes are high density melamine, resistant to being dropped and dishwasher safe.

Perkthimi:
HARMONY, një komplet takëm melamine i pathyeshëm i disponueshëm në tre ngjyra: bezhë, blu safir dhe jeshile mente. Të tre enët janë melaminë me densitet të lartë, rezistente ndaj rënies dhe të lara enësh.

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “MELAMINE DEEP PLATE HARMONY MINT, 6 PC”

Your email address will not be published. Required fields are marked *