MELAMINE COFFEE SET REGATA, 6 PC

46.99 

Description

12006

The REGATA espresso set, in white melamine and with a nautical flag design, has an edging on the saucer to stop the cup moving if the boat rocks.

Perkthimi

Seti i ekspresit REGATA, në melaminë të bardhë dhe me një dizajn flamuri detar, ka një bordurë në pjaten e tij te vogel për të ndaluar lëvizjen e kupës nëse anija lekundet.

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “MELAMINE COFFEE SET REGATA, 6 PC”

Your email address will not be published. Required fields are marked *