MELAMINE APPETIZER SET, LIVING, 3 PCS

31.99 

Description

Practical melamine appetizer set with 2 bowls and a tray; made of 100% melamine.
The coral design in navy blue and beige is elegant and modern, perfect for all occasions.

Set mezesh ne melamine, e vendosur me 2 tasa dhe një tepsi; prej 100% melamine. Dizajni i koraleve në blu dhe ngjyrë bezhë është elegant dhe modern, perfekt për të gjitha rastet.

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “MELAMINE APPETIZER SET, LIVING, 3 PCS”

Your email address will not be published. Required fields are marked *