MELAMINE APPETISER SET – VENEZIA

30.00 

Available on backorder

Description

68013

The practical melamine appetiser set of the VENEZIA marine tableware.
It includes of 3 pieces (a tray and two bowls). Nautical decoration with stripes together with flags that will give light and life to your table.

PERKTHIMI:

Seti praktik i mezeve melamine i enëve detare VENEZIA.
Ai përfshin 3 pjesë (një tabaka dhe dy tasa). Dekorim detar me vija së bashku me flamuj që do t’i japin dritë dhe jetë tryezës tuaj.

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “MELAMINE APPETISER SET – VENEZIA”

Your email address will not be published. Required fields are marked *