MATAIVA GLASSES

86.00 

Available on backorder

Description

P67392

Description

Glasses designed for use at sea They feature high quality polycarbonate lenses with polarized technology to reduce glare on the water surface. A CE standard. Sun protection category 3. 100% UVA, AVB and AVC protection.

units of measure

N
Perkthimi:

P67392

Përshkrim

Syzet e dizajnuara për përdorim në det Ato përmbajnë lente polikarbonate të cilësisë së lartë me teknologji të polarizuar për të zvogëluar shkëlqimin në sipërfaqen e ujit. Një standard CE. Kategoria e mbrojtjes nga dielli 3. Mbrojtje 100% UVA, AVB dhe AVC.
njësitë e masës

N

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “MATAIVA GLASSES”

Your email address will not be published. Required fields are marked *