MASTER MOORING SERIES 20

837.35 

Available on backorder

Description

Art. 0202820

Mooring springs with very high resistance and
very high technology components. High Resistance Stainless Steel : 120/140 kg. mm2, lengthening limiters in special nylon. Elastomer of special quality : from -40° C up to +120° C, suitable for no. 400.000 cycles. Spring diameter Ø mm. 100, length mm. 440, extension mm. 90, for boats up to 13/17 tonnes, breaking load kg. 27000, working load kg. 14000, spring weight 3.4 kg

Art. 0202820

Susta ankorimi me rezistencë shumë të lartë dhe
komponentë të teknologjisë shumë të lartë. Çelik inox me rezistencë të lartë: 120/140 kg. mm2, kufizues zgjatues në najlon special. Elastomer i cilësisë së veçantë: nga -40°C deri në +120°C, i përshtatshëm për nr. 400.000 cikle. Diametri i pranverës Ø mm. 100, gjatësi mm. 440, zgjatje mm. 90, për varkat deri në 13/17 ton, duke thyer ngarkesën kg. 27000, ngarkesa e punes kg. 14000, pesha susta 3.4 kg

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “MASTER MOORING SERIES 20”

Your email address will not be published. Required fields are marked *