MASK STAR

65.00 

Category:

Description

421402

DESCRIPTION

The Star spearfishing mask has a bi-silicone mask skirt and strap .
The internal volume of the mask is minimal, and the distance between lens and eye is reduced. The buckles are low profile and are positioned on the skirt. The mask guarantees a wide field of view. The following are the key features of the Star spearfishing mask:

• Minimum internal volume
• Reduced distance between lens and eye
• Extremely wide field of vision
• Low profile buckles positioned on the skirt

PËRSHKRIM
Maska e peshkimit me shtizë Star ka një skaj dhe rrip maske me dy silikoni.
Vëllimi i brendshëm i maskës është minimal, dhe distanca midis thjerrëzës dhe syrit është zvogëluar. Kopsat janë të profilit të ulët dhe janë të pozicionuara në fund. Maska garanton një fushë të gjerë shikimi. Më poshtë janë veçoritë kryesore të maskës së peshkimit me shtizë Star:

• Vëllimi i brendshëm minimal
• Distanca e reduktuar ndërmjet lentës dhe syrit
• Fushë vizioni jashtëzakonisht e gjerë
• Kopsat me profil të ulët të vendosura në fund

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “MASK STAR”

Your email address will not be published. Required fields are marked *