MASK SPYDER SF

80.00 

Category:

Description

MASK SPYDER SF

421415

The Spyder spearfishing mask has double lens and low volume .
The Spyder goggle features a soft, mesh-like rubber nosepad and a secure grip to properly position the mask on your face. The skirt features original grooves with a unique hydrodynamic shape for reducing drag while in the water. The unique side knobs and a raised grip on the nose facilitate compensation. Here are the main features of the Spyder spearfishing mask:

• Reduced distance between lens and eyes
• Minimum internal volume
• Extremely wide field of vision
• Anatomical facepiece
• Lightweight
• Matte finish with anti-reflective properties
• Hydrodynamic profile for reducing water resistance
• Mask strap with ergonomic buckles for effortless use

Perkthimi:

Maska e peshkimit me shtizë Spyder ka lente të dyfishta dhe volum të ulët.
Syzja Spyder përmban një jastëk të butë gome në formë rrjete dhe një kapje të sigurt për të vendosur siç duhet maskën në fytyrën tuaj. Fundi përmban brazda origjinale me një formë unike hidrodinamike për reduktimin e tërheqjes gjatë qëndrimit në ujë. Dorezat unike anësore dhe një kapje e ngritur në hundë lehtësojnë kompensimin. Këtu janë tiparet kryesore të maskës së peshkimit me shtizë Spyder:

• Distanca e reduktuar ndërmjet lentës dhe syve
• Vëllimi i brendshëm minimal
• Fushë vizioni jashtëzakonisht e gjerë
• Fytyra anatomike
• Peshë e lehtë
• Fini mat me veti antireflektuese
• Profili hidrodinamik për reduktimin e rezistencës ndaj ujit
• Rrip maske me kopsa ergonomike për përdorim pa mundim

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “MASK SPYDER SF”

Your email address will not be published. Required fields are marked *