Mask SHARKY

29.00 

Description

411322

The Sharky Junior snorkel mask is a mono lens children’s mask with wide visual capacity. The facepiece of the mask is made of silicone and easily adapts to any face shape. This children’s mask is durable and ideal for prolonged wearing. Features adjustable buckles on the frame with quick and easy mask adjustment system. The facepiece is durable and this kids mask boasts the highest quality materials.
the key features of the Sharky Junior kids snorkel mask are:

– Silicone single-lens snorkel mask.
– Wide field of vision
– Adjustable buckles on the frame
– Ideal for prolonged wearing
– Resistant technology
– Ultra lightweight design

Maska e snorkelit Sharky Junior është një maskë për fëmijë me një lente me një kapacitet të gjerë vizual. Pjesa e fytyrës së maskës është prej silikoni dhe përshtatet lehtësisht me çdo formë fytyre. Kjo maskë për fëmijë është e qëndrueshme dhe ideale për përdorim afatgjatë. Përmban kopsa të rregullueshme në kornizë me sistem rregullimi të shpejtë dhe të lehtë të maskës. Fytyra është e qëndrueshme dhe kjo maskë për fëmijë krenohet me materialet më cilësore.
Karakteristikat kryesore të maskës së snorkelit për fëmijë Sharky Junior janë:

– Maskë snorkel me një lente silikoni.
– Fushë e gjerë vizioni
– Kopsa të rregullueshme në kornizë
– Ideale për përdorim të zgjatur
– Teknologji rezistente
– Dizajn ultra i lehtë

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Mask SHARKY”

Your email address will not be published. Required fields are marked *