MASK PURE EDGE

78.00 

Available on backorder

Categories: ,

Description

MASK PURE EDGE

411071

The Pure Edge diving mask is made of hypoallergenic liquid silicone that provides superior durability and excellent comfort. The shape of the face piece is designed to fit any face shape.
The nasal area has small ribs that serve to relieve pressure and make it more comfortable to use for a longer period of time. The design is hydrodynamic and has a wide field of vision.
The frame of this mask is compact and hydrodynamic and has a softer overmoulded section that creates a unique and sophisticated look.
The shape of the silicone strap is designed to ensure the best stability and comfort.
The main features of the Pure Edge diving mask are:

– Hydrodynamic bi-material frame
– Soft zones to improve grip when wearing the mask
– Robust and durable construction
– Integrated buckles on the frame
– Extremely comfortable silicone face piece suitable for a variety of face shapes
– Available in 4 colours

Perkthimi:

Maska e zhytjes Pure Edge është bërë nga silikoni i lëngshëm hipoallergjik që ofron qëndrueshmëri superiore dhe rehati të shkëlqyer. Forma e pjesës së fytyrës është projektuar për t’iu përshtatur çdo forme fytyre.
Zona e hundës ka brinjë të vogla që shërbejnë për të lehtësuar presionin dhe për ta bërë atë më komode për t’u përdorur për një periudhë më të gjatë kohore. Dizajni është hidrodinamik dhe ka një fushë të gjerë shikimi.
Korniza e kësaj maske është kompakte dhe hidrodinamike dhe ka një seksion më të butë të mbiformuar që krijon një pamje unike dhe të sofistikuar.
Forma e rripit silikoni është projektuar për të siguruar stabilitetin dhe rehatinë më të mirë.
Karakteristikat kryesore të maskës së zhytjes Pure Edge janë:

– Korniza hidrodinamike bi-materiale
– Zona të buta për të përmirësuar kapjen kur mbani maskën
– Ndërtim i fortë dhe i qëndrueshëm
– Kopsa të integruara në kornizë
– Copë fytyre jashtëzakonisht e rehatshme silikoni e përshtatshme për forma të ndryshme fytyre
– E disponueshme ne 4 ngjyra

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “MASK PURE EDGE”

Your email address will not be published. Required fields are marked *