MASK GAMMA

50.00 

Category:

Description

MASK GAMMA

411343

The Gamma is the new Mares snorkeling mask for adults, with a TPR skirt. It also includes polycarbonate lenses with anti-fog and UV blocking treatment.
The Gamma mask for adults adapts to every face shape thanks to its adjustable buckles with double buttons and a double silicone strap.

The main features of the Gamma snorkeling mask are:
– TPR skirt
– Polycarbonate lenses with anti-fog and UV blocking treatment
– Adjustable buckles with buttons
– Double silicone strap

Perkthimi:

Gamma është maska e re Mares për snorkeling për të rriturit, me një fund TPR. Ai përfshin gjithashtu lente polikarbonate me trajtim kundër mjegullës dhe bllokimit të rrezeve ultraviolet.
Maska Gamma për të rritur përshtatet me çdo formë fytyre falë kopsave të saj të rregullueshme me butona të dyfishtë dhe një rrip të dyfishtë silikoni.

Karakteristikat kryesore të maskës Gamma snorkeling janë:
– Fund TPR
– Lente polikarbonate me trajtim kundër mjegullës dhe bllokimit të UV
– Kopsa të rregullueshme me butona
– Rrip i dyfishtë silikoni

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “MASK GAMMA”

Your email address will not be published. Required fields are marked *