MANARA 24.50 PILOTHOUSE

Description

Descrizione

Nuova Manara 24.50 Pilothouse !!! Bagno completo separato !!! Lunghezza ft. 7.50m Larghezza 2.54m ( carrellabile ) Portata persone 7 Potenza massima 1 x 300hp – 2 x 150 cv Peso senza motore circa 1600 kg Posti letto 4 La nuova Manara 24.50 pilothouse dispone di un moderno design ed è il giusto compromesso per chi chiede una imbarcazione adatta sia per la famiglia che per la pesca. Tra i suoi pregi vanta di una carena a V profondo stabile in grado di garantire una ottima tenuta di mare . Ampia cabina con 2 posti letto a prua con lunghezza di 2.15m . Dinette con tavolo trasformabile in altri 2 posti letto lunghezza 1.90m Bagno in locale separato completo di doccia e wc . Angolo cucina con lavello e predisposto per fornello e frigorifero . Ampi armadietti e mensole. Ottimo prendisole a prua ed anche sul hard top . Grande pozzetto 2.20 x 2m altissime murate 2 sedute a ribalta e possibilità di prendisole di poppa.

Përshkrim

Pilotina e re Manara 24.50 !!! Banjo e ndarë e plotë !!! Gjatësia ft. 7,50 m Gjerësia 2,54 m (rimorkio) Kapaciteti i pasagjerëve 7 Fuqia maksimale 1 x 300 kf – 2 x 150 hp Pesha pa motor rreth 1600 kg Fle 4 Pilothapi i ri Manara 24,50 ka një dizajn modern dhe është kompromisi i duhur për ata që pyesin si per familje ashtu edhe per peshkim. Ndër avantazhet e tij ai krenohet me një byk të qëndrueshëm të thellë V, i aftë për të garantuar mbajtje të shkëlqyer të detit. Kabinë e madhe me 2 krevate në hark me gjatësi 2.15 m. Versioni Dinete me tavoline qe konvertohet ne 2 krevate te tjera gjatesia 1.90m. Banjo ne dhome te vecante e kompletuar me dush dhe WC. Këndi i kuzhinës me lavaman dhe i vendosur për sobë dhe frigorifer. Dollapë dhe rafte të mëdhenj. Shtresë dielli e shkëlqyer në hark dhe gjithashtu në pjesën e sipërme të fortë. Kabinë e madhe 2,20 x 2 m anët shumë të larta 2 ndenjëse të palosshme dhe mundësia e shtrimit të diellit të pasmë.

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “MANARA 24.50 PILOTHOUSE”

Your email address will not be published. Required fields are marked *