MANARA 21 PILOT HOUSE

Description

Manara 21 pilot house è barca dal design moderno dalla ottima carena con circa 25cm di deriva, molto amata dai pescatori per le sue ottime qualità marine. Inoltre è un imbarcazione molto solida e robusta, murate di notevole altezza che garantiscono una ottima stabilità con ogni tipo di mare.
La Cabina a prua pùò ospitare 2 posti letto a prua e W.C. marino anche in locale separato , area di pilotaggio con divano e retrostante mobiletto con lavello e fornello. Nel lato opposto alla guida troviamo un divanetto passeggeri, trasformabile in area pranzo o in altri 2 posti letto.
Ideale per campeggjo nautico unica per la sua dimenzione dove si puo pernottare anche in 4 adulti !!!
Il pozzetto molto ampio completamente libero è adatto alla pesca e alle attività sportive. 2 sedute laterali a scomparsa ed come optional si puo richiedere il prendisole a poppa.

PILOTINA NE SHITJE

Pilotina Manara 21 është një varkë me një dizajn modern me një forme të shkëlqyer, shumë e dashur nga peshkatarët për cilësitë e saj të shkëlqyera detare. Është gjithashtu një varkë shumë solide dhe e qëndrueshme, faqet anesore me lartësi të konsiderueshme që garantojnë qëndrueshmëri të shkëlqyer në çdo lloj deti.

Kabina në hark mund të akomodojë 2 shtretër në bash dhe W.C. marine gjithashtu ne nje dhome te vecante, zone pilotimi me divan dhe kabinet mbrapa me lavaman dhe sobe. Në anën përballë guidës gjejmë një divan pasagjerësh, i cili mund të shndërrohet në një dhomë ngrënie ose në 2 krevate të tjera.

Ideale për kamping detar, unike për madhësinë e saj ku mund të qëndroni edhe gjatë natës deri në 4 të rritur!!!

Kabina shumë e madhe, plotësisht e lirë është e përshtatshme për peshkim dhe aktivitete sportive. 2 sedilje anësore që tërhiqen dhe si opsion mund të kërkoni shtratin e pasmë të diellit.

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “MANARA 21 PILOT HOUSE”

Your email address will not be published. Required fields are marked *