Sale!

LR PRIMALOFT HYBRID JACKET

244.99 

Categories: , ,

Description

ABOUT

84014

With PrimaLoft® Black Eco insulation on the front body and upper back, and weatherproof softshell fabric on the sleeves and lower back, the PrimaLoft® Hybrid Jacket provides extreme protection in a distinctive style.
AVAILABLE SIZE
M         XL
COMPOSITION
Shell: 100% Polyester – Shell 2: 90% Polyester, 10% Elastane – Insulation: 100% Polyester
CARE INSTRUCTION
Do not use biological washing detergent,Wash with similar colours,Use liquid detergent,Do not use fabric softener,Close zippers before washing,Dry inside out
PERKTHIMI

RRETH

84014

Me izolimin PrimaLoft® Black Eco në pjesën e përparme të trupit dhe pjesën e sipërme të pasme, dhe pëlhurë të butë rezistente ndaj motit në mëngët dhe pjesën e poshtme të shpinës, xhaketa hibride PrimaLoft® ofron mbrojtje ekstreme në një stil të veçantë.
MADHËSIA E DISPONUESHME
M         XL
PËRBËRJA
Shell: 100% Poliester – Shell 2: 90% Poliester, 10% Elastane – Izolimi: 100% Poliester
UDHËZIM PËR KUJDESIN
Mos përdorni detergjent larës biologjik, Lajeni me ngjyra të ngjashme, Përdorni detergjent të lëngshëm, Mos përdorni zbutës rrobash, Mbyllni zinxhirët përpara se të lani, Thani nga brenda

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “LR PRIMALOFT HYBRID JACKET”

Your email address will not be published. Required fields are marked *