LIGHT QUILT SANTORINI – SINGLE ECRU

144.99 

Description

53641

Lightweight boat quilt, perfect for summer or spring. With a nautical anchor design, perfect to combine with the nautical bedding from the Santorini collection.
Available in different sizes and colors.

Perkthimi

Jorgan i lehtë per ne varkë, perfekt për verën apo pranverën. Me dizajn spirancë detare, perfekt për tu kombinuar me koleksionin Santorini.
Në dispozicion në madhësi dhe ngjyra të ndryshme.

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “LIGHT QUILT SANTORINI – SINGLE ECRU”

Your email address will not be published. Required fields are marked *