LIGHT QUILT SANTORINI – DOUBLE BLUE

218.99 

Description

Edredón ligero para barco, perfecto para verano o primavera. Con diseño náutico de anclas, perfecto para combinar con la ropa de cama náutica de la colección Santorini.
Disponible en diferentes tamaños y colores.

Jorgan i lehtë per në varkë, perfekt për verën apo pranverën. Me dizajn spirancë detare, perfekt për tu kombinuar me koleksionin Santorini.
Në dispozicion në madhësi dhe ngjyra të ndryshme.

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “LIGHT QUILT SANTORINI – DOUBLE BLUE”

Your email address will not be published. Required fields are marked *