LIFALOFT INSULATOR JACKET

215.00 

Categories: ,

Description

LIFALOFT INSULATOR JACKET

No.

65603
Our comfortable LifaLoft™ insulated jacket delivers more warmth with less weight.
Warm, windproof and water-resistant, our versatile insulated jacket is made with lightweight and highly compressible LifaLoft™. We designed it to keep you snug and comfortable as well as give you freedom of movement during intense activities. Wear it alone on cool days, or as a layer on colder days. Made with the environment in mind, the DWR treatment is PFC-free. The jacket is responsibly made with the certified bluesign® textile manufacturing process.
Fiber ContentShell: 100% Polyamide. Lining: 100% Polyamide. Insulation: 70% Polypropylene, 30% Polyester
Weight370gr 

Select size:

FEATURES:
LIFALOFT™ Insulation By Primaloft®
bluesign approved product
PFC Free DWR
PERKTHIMI:
JAKETE IZOLUESE LIFALOFT
Nr.
65603
Xhaketa jonë e rehatshme e izoluar LifaLoft™ jep më shumë ngrohtësi me më pak peshë.
E ngrohtë, e papërshkueshme nga era dhe rezistente ndaj ujit, xhaketa jonë e gjithanshme e izoluar është bërë me LifaLoft™ të lehtë dhe shumë të ngjeshshëm. Ne e projektuam atë për t’ju mbajtur të rehatshëm dhe të rehatshëm, si dhe për t’ju dhënë lirinë e lëvizjes gjatë aktiviteteve intensive. Vishni vetëm në ditët e freskëta, ose si shtresë në ditët më të ftohta. I krijuar me mjedisin në mendje, trajtimi DWR është pa PFC. Xhaketa është bërë me përgjegjësi me procesin e certifikuar të prodhimit të tekstilit bluesign®.
Përmbajtja e fibrave: Predha: 100% poliamide. Veshja: 100% poliamide. Izolimi: 70% polipropilen, 30% poliestër
Pesha: 370 gr
MASA E DISPONUESHME:

TIPARET:
Izolimi LIFALOFT™ nga Primaloft®
produkt i miratuar nga bluesign
DWR pa PFC

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “LIFALOFT INSULATOR JACKET”

Your email address will not be published. Required fields are marked *