LIFA ACTIVE CREW

61.00 

Available on backorder

Categories: ,

Description

LIFA ACTIVE CREW

No.

49389
Our best performance base layer for quick moisture management – made for year-round action.
LIFA® ACTIVE is a performance base layer, delivering superior moisture management and lightweight insulation for all your outdoor activities. The LIFA® ACTIVE Crew has an advanced 2-layer construction with 100% LIFA® fiber next to skin and wicking technical fibers outside. All in all, an unbeatable combination for moisture management, lightweight warmth and all-day comfort.
Fiber ContentShell: 65% Polyester, 35% Polypropylene
Care InstructionsWash inside out, Wash with similar colours
FEATURES
2-layer construction
PERKTHIMI

LIFA ACTIVE CREW

NO
49389
Shtresa jonë bazë e performancës më të mirë për menaxhimin e shpejtë të lagështirës – e krijuar për veprim gjatë gjithë vitit.
LIFA® ACTIVE është një shtresë bazë e performancës, që ofron menaxhim superior të lagështisë dhe izolim të lehtë për të gjitha aktivitetet tuaja në natyrë. Ekuipazhi LIFA® ACTIVE ka një konstruksion të avancuar me 2 shtresa me 100% fibër LIFA® pranë lëkurës dhe fibra teknike që fshijnë jashtë. Në përgjithësi, një kombinim i pamposhtur për menaxhimin e lagështisë, ngrohtësinë e lehtë dhe rehati gjatë gjithë ditës.
Përmbajtja e fibrave: Predha: 65% poliestër, 35% polipropilen
Udhëzimet e kujdesit: Lani nga brenda, lani me ngjyra të ngjashme
TIPARET
Ndërtim me 2 shtresa

 

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “LIFA ACTIVE CREW”

Your email address will not be published. Required fields are marked *