LAUNCH VEST

74.00 

Available on backorder

Description

LAUNCH VEST
No.

33825
A unisex life vest, designed for maximum performance and freedom of movement when using a seat or waist harness.
A buoyancy aid designed for maximum performance and freedom of movement when using a seat or waist harness. Harness cut out to allow better room for a harness hook and designed with see through pocket for identification placard ideally with use in sailing clubs and courses. The low bulk and distribution of the buoyancy to the upper torso enable maximum movement and agility. Side zip for easy entry.
FEATURES
Cut out for harness use
ENISO 12402-5 certified
50N buoyancy
Harness attachment straps
Low bulk
Side zip entry
Front pocket
Back ID pocket
PERKTHIMI:
JELEKE SHPETIMI
NO.
33825
Një jelek shpëtimi unisex, i projektuar për performancë maksimale dhe liri lëvizjeje kur përdorni një sedilje ose parzmore.
Një ndihmës lëvizës i projektuar për performancë maksimale dhe liri lëvizjeje kur përdorni një sedilje ose parzmore. Parzmore e prerë për të lejuar rom më të mirë për një grep parzmore dhe e projektuar me xhepin e shiritit për pankartë identifikimi në mënyrë ideale për përdorim në klubet dhe kurset e lundrimit. Pjesa më e madhe dhe shpërndarja e rrymës në pjesën e sipërme të bustit mundësojnë lëvizjen dhe shkathtësinë maksimale. Zip anësor për hyrje të lehtë.
TIPARET
Prerë për përdorim parzmore
ENISO 12402-5 i certifikuar
50N lëvizshmëri
Rripat e ngjitjes së parzmoreve
Pjesa më e madhe e ulët
Hyrja me zinxhir anësor
Xhep para
Xhepi i pasmë ID

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “LAUNCH VEST”

Your email address will not be published. Required fields are marked *