Sale!

LAND ROVER WELDED THERMO JACKET

476.00 

Categories: , ,

Description

ABOUT

84017

The name says it all. Revolutionary insulation technologies provide superior warmth in this statement but high-performance jacket. PrimaLoft® Silver insulation provides the warmth of natural down without the bulk and weight. Originally developed for NASA, the PrimaLoft® Aerogel® lined pocket acts as a total thermal barrier protecting your digital devices from extreme temperatures that may affect their performance.
AVAILABLE SIZE
M        L
COMPOSITION
Shell: 100% Polyester – Lining: 100% Polyamide – Insulation body: 100% Polyester
CARE INSTRUCTION
Close zippers before washing,Do not use biological washing detergent,Use liquid detergent,Do not use fabric softener,Wash with similar colours
PERKTHIMI

RRETH

84017

Emri i thotë të gjitha. Teknologjitë revolucionare të izolimit ofrojnë ngrohtësi superiore në këtë deklaratë, por xhaketë me performancë të lartë. Izolimi PrimaLoft® Silver ofron ngrohtësinë natyrale pa masë dhe peshë. I zhvilluar fillimisht për NASA-n, xhepi me rreshtim PrimaLoft® Aerogel® vepron si një pengesë totale termike duke mbrojtur pajisjet tuaja dixhitale nga temperaturat ekstreme që mund të ndikojnë në performancën e tyre.

MADHËSIA E DISPONUESHME
M        L
PËRBËRJA
Predha: 100% poliestër – Rreshtimi: 100% poliamid – Trupi izolues: 100% poliestër
UDHËZIM PËR KUJDESIN
Mbyllni zinxhirët para larjes, Mos përdorni detergjent larës biologjik, Përdorni detergjent të lëngshëm, Mos përdorni zbutës rrobash, Lani me ngjyra të ngjashme

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “LAND ROVER WELDED THERMO JACKET”

Your email address will not be published. Required fields are marked *