LAND ROVER PRIMALOFT PARKA

355.00 

Available on backorder

Categories: ,

Description

LAND ROVER PRIMALOFT PARKA

84000

The power of PrimaLoft® and Musto technology combine in this stand-out style. PrimaLoft® Silver Eco insulation provides exceptional warmth with a sustainable lining for the fearless and conscientious explorer.
COMPOSITION
Shell: 100% Polyester – Lining: 100% Polyester – Insulation: 100% Polyester (Recycled)
EXPLORE ALL FEATURES
  • 2-layer shell fabrication with stretch
  • PrimaLoft® Silver Eco insulation
  • High collar with Land Rover orange tipping
  • Fully taped seams
  • Snap fasten lower front pockets
  • Adjustable hem cordlock
  • Sustainable e.dye lining

Perkthimi

Fuqia e teknologjisë PrimaLoft® dhe Musto kombinohen në këtë stil të spikatur. Izolimi PrimaLoft® Silver Eco ofron ngrohtësi të jashtëzakonshme me një shtresë të qëndrueshme për eksploruesin e patrembur dhe të ndërgjegjshëm.
PËRBËRJA
Predha: 100% poliestër – Rreshtimi: 100% poliestër – Izolimi: 100% poliestër (i ricikluar)
EKSPLORO TË GJITHA KARAKTERISTIKAT
Fabrikim i guaskës me 2 shtresa me shtrirje
PrimaLoft® Silver Eco izolim
Jakë e lartë me majë portokalli Land Rover
Qepje të ngjitura plotësisht
Mbërthejeni xhepat e poshtëm përpara
Kordoni i rregullueshëm i skajit
Rreshtim i qëndrueshëm e.dye
Send feedback
Side panels
History
Saved
Contribute

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “LAND ROVER PRIMALOFT PARKA”

Your email address will not be published. Required fields are marked *