Sale!

LAND ROVER PRIMALOFT JACKET

272.99 

Categories: , ,

Description

ABOUT

84002

Inspired by the design of Land Rover’s iconic New Defender, this jacket combines a distinctive aesthetic with exceptional performance fabrics.
COMPOSITION
Shell: 100% Polyester – Lining: 100% Polyester – Insulation: 100% Polyester (Recycled)
FEATURES
• PrimaLoft® Black Eco insulation • Quilting design inspired by Land Rover’s interlock’ aesthetic • Zipped secure lower pockets • Elasticated binding at cuff, hem and hood • Black reflective print • PFC Free DWR
CARE INSTRUCTION
Do not use biological washing detergent,Wash with similar colours,Use liquid detergent,Do not use fabric softener,Close zippers before washing
PERKTHIMI

RRETH

84002

Frymëzuar nga dizajni i ikonës New Defender të Land Rover, kjo xhaketë kombinon një estetikë të veçantë me pëlhura me performancë të jashtëzakonshme.
PËRBËRJA
Predha: 100% poliestër – Rreshtimi: 100% poliestër – Izolimi: 100% poliestër (i ricikluar)
TIPARET
• Izolim PrimaLoft® Black Eco • Dizajni me jorgan i frymëzuar nga estetika e ndërlidhjes së Land Rover • Xhepat e poshtëm të sigurtë me zinxhir • Lidhje elastike në pranga, buzë dhe kapuç • Printim reflektues i zi • DWR pa PFC
UDHËZIM PËR KUJDESIN
Mos përdorni detergjent biologjik larës, Lani me ngjyra të ngjashme, Përdorni detergjent të lëngshëm, Mos përdorni zbutës rrobash, Mbyllni zinxhirët përpara se të lani

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “LAND ROVER PRIMALOFT JACKET”

Your email address will not be published. Required fields are marked *