LAND ROVER EDYE LONG-SLEEVE POLO SHIRT

94.00 

Available on backorder

Description

LAND ROVER EDYE LONG-SLEEVE POLO SHIRT

 84081

Made from 100% organic cotton, a soft and stylish long sleeve polo with a rich colour achieved via the revolutionary waterless e.dye® process.
COMPOSITION
Shell: 100% Polyester (Recycled)
EXPLORE ALL FEATURES
  • 100% recycled polyester, solution e-dye pique
  • Flat knit rob collar
  • 3 button knitted collar
CARE INSTRUCTION
Machine wash in luke warm water – 40° C gentle cycle, Do not bleach, Tumble dry – low heat, Iron low heat, Do not dry clean
Perkthimi:
E bërë nga 100% pambuk organik, një polo e butë dhe elegante me mëngë të gjata me një ngjyrë të pasur, e arritur nëpërmjet procesit revolucionar pa ujë e.dye®.
PËRBËRJA
Predha: 100% poliestër (i ricikluar)
EKSPLORO TË GJITHA KARAKTERISTIKAT
100% poliestër i ricikluar, solucion e-dye pique
Jakë rob me thurje të sheshtë
Jakë e thurur me 3 butona
UDHËZIM PËR KUJDESIN
Lahet në makinë në ujë të vakët – me cikël të butë 40°C, Mos zbardhoni, thahet në tharëse – nxehtësi e ulët, hekurosni në nxehtësi të ulët, mos pastroni në tharje

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “LAND ROVER EDYE LONG-SLEEVE POLO SHIRT”

Your email address will not be published. Required fields are marked *