LADIES DYNAMIC PRO II ADAPT

175.00 

Categories: ,

Description

ABOUT

82028

Racing boats are evolving. Your footwear needs to keep pace. Introducing the ultimate performance footwear. The Dynamic Pro II Adapt: constructed using a TPU welded overlay in the upper for lateral support and a shock absorbing heel cage for a secure and durable Dynamic Fit. A mono mesh construction provides ventilation and quick drying times that ensure daylong comfort and freshness. Exceptional XPL drainage prevents water pooling inside the shoe. And for incredible stability on wet decks, the shoe features Musto’s proprietary GripDeck rubber and GripFlex tread.
AVAILABLE SIZES
36      37     37.5    39
EXPLORE ALL FEATURES

• Grip Flex multi-directional outsole grip for exceptional grip • A Grip Deck sole with a sticky rubber compound for sure grip on wet surfaces • Dynamic Gilly lacing system provides a secure and comfortable closure

PERKTHIMI

RRETH

82028

Varkat e garave po zhvillohen. Këpucët tuaja duhet të mbajnë ritmin. Prezantimi i këpucëve me performancë më të mirë. Dynamic Pro II Adapt: ​​i ndërtuar duke përdorur një mbulesë të salduar me TPU në pjesën e sipërme për mbështetje anësore dhe një kafaz me thembër që thith goditjet për një përshtatje dinamike të sigurt dhe të qëndrueshme. Një konstruksion mono rrjetë siguron ajrim dhe kohë tharje të shpejtë që sigurojnë rehati dhe freski gjatë gjithë ditës. Drenazhimi i jashtëzakonshëm XPL parandalon grumbullimin e ujit brenda këpucës. Dhe për një stabilitet të jashtëzakonshëm në kuvertën e lagësht, këpuca përmban gomën e pronarit GripDeck të Musto dhe shkallën GripFlex.
PËRMASAT E DISPONUESHME
36      37     37,5    39
EKSPLORO TË GJITHA KARAKTERISTIKAT

• Kapje e tabanit të jashtëm me shumë drejtime Grip Flex për kapje të jashtëzakonshme.

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “LADIES DYNAMIC PRO II ADAPT”

Your email address will not be published. Required fields are marked *