KITCHEN PAN SET SELF-CONTAINING KITCHEN, 8 PC

444.99 

Description

Lacking space in the kitchen on your boat?

Choose the self-containing kitchen pan set by MARINE BUSINESS and the problem is solved. All the pieces in the set fit inside the largest piece so the whole set only takes up the space of the biggest pan and you save space in the kitchen.

The biggest pan is held with hooks as a cover, taking up very little space and stopping the pieces from moving about in the drawers.

The set of 8 pans is made of top quality stainless steel and has a heat diffusing bottom suitable for gas, ceramic hob and induction.

This set includes a strainer that can also be used for STEAM COOKING. Also available: the 6 piece set.

Perkthimi

Mungon hapësira per kuzhinë në varkën tuaj?

Zgjidhni tavën e kuzhinës të vetë-përmbajtur nga MARINE BIZNESS dhe problemi është zgjidhur. Të gjitha pjesët në set përshtaten brenda pjesës më të madhe, kështu që i gjithë kompleti zë vetëm hapësirën e tiganit më të madh dhe ju kurseni hapësirë ​​në kuzhinë.

Tava më e madhe mbahet me grepa, duke zënë shumë pak hapësirë.

Seti prej 8 tiganësh është bërë prej çeliku të pandryshkshëm të një cilësie të lartë dhe ka një fund shpërndarës nxehtësie të përshtatshëm për gaz, pllaka qeramike dhe induksion.

 

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “KITCHEN PAN SET SELF-CONTAINING KITCHEN, 8 PC”

Your email address will not be published. Required fields are marked *