Kids’ The Ocean Race Sunhat

20.00 

Available on backorder

Categories: ,

Description

Kids’ The Ocean Race Sunhat

No. 20633
An ultraviolet protection rating of 40 and a wide brimmed edge supplies enhanced sun protection while a popper fastening secures the brim to the hat when not required. Side vents provide ventilation to keep you cool and comfortable. Adjust the chin strap to create a secure fit and prevent it flying off during high winds.

Details

Fiber content:

Shell: 100% Polyester
Weight:150g
Perkthim
Gara e fëmijëve në Ocean Sunhat
nr 20633
Një vlerësim i mbrojtjes ultravjollcë prej 40 dhe një skaj me buzë të gjerë siguron mbrojtje të përmirësuar nga dielli, ndërsa një fiksim me poper siguron buzën në kapelë kur nuk kërkohet. Kanalet anësore sigurojnë ventilim për t’ju mbajtur të freskët dhe të rehatshëm. Rregulloni rripin e mjekrës për të krijuar një përshtatje të sigurt dhe për të parandaluar fluturimin e tij gjatë erërave të forta.
Detajet
Përmbajtja e fibrave:
Predha: 100% poliestër
Pesha:
150 g

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Kids’ The Ocean Race Sunhat”

Your email address will not be published. Required fields are marked *