Kids’ Saltholm Jacket

60.00 

Available on backorder

Categories: ,

Description

Kids’ Saltholm Jacket

No. 40515
Inspired by life by the seaside, this jacket has all the waterproof/breathable and windproof features of our adult sailing gear. It will protect you on any outdoor adventure, from forest trips to a day on a boat. Extra details include an articulated cut made for free movement, reflective elements and a detachable hi-vis hood.

Details

Fiber content:

Shell: 100% Polyamide – Shell 2: 100% Polyester – Lining: 100% Polyester – Lining 2: 100% Polyamide

Care Instructions:

Close hook and loop before washing. Close zippers before washing. Wash with similar colours. Use liquid detergent. Do not use fabric softener. Tumble dry garment to reactivate water repellent treatment. Do not iron on print.
Weight:350g
Perkthim
Xhaketë Saltholm për fëmijë
nr 40515
Frymëzuar nga jeta buzë detit, kjo xhaketë ka të gjitha tiparet e papërshkueshme nga uji/frymëmarrjet dhe të era të pajisjeve tona të lundrimit për të rritur. Do t’ju mbrojë në çdo aventurë në natyrë, nga udhëtimet në pyll deri në një ditë me varkë. Detajet shtesë përfshijnë një prerje të artikuluar të bërë për lëvizje të lirë, elementë reflektues dhe një kapuç hi-vis të ndashëm.
Detajet
Përmbajtja e fibrave:
Shell: 100% Poliamid – Shell 2: 100% Poliester – Rreshtim: 100% Poliester – Rreshtim 2: 100% Polyamid
Udhëzimet e kujdesit:
Mbyllni grepin dhe lakin përpara se të lani. Mbyllni zinxhirët përpara se të lani. Lani me ngjyra të ngjashme. Përdorni detergjent të lëngshëm. Mos përdorni zbutës të rrobave. Veshja thahet në tharje për të riaktivizuar trajtimin kundër ujit. Mos hekurosni në printim.
Pesha:
350 g

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Kids’ Saltholm Jacket”

Your email address will not be published. Required fields are marked *