Kids’ Marka Softshell Jacket

90.00 

Available on backorder

Description

Jacket-Kids’ Marka Softshell
40514
Comfortable and water repellent softshell jacket made for the adventurous kid who loves to play outside.
Comfortable and water repellent softshell jacket made for the adventurous kid who loves to play outside.
Fiber ContentShell: 90% Polyester (Recycled), 10% Elastane
Care InstructionsClose zippers before washing,Wash with similar colours,Use liquid detergent,Do not use fabric softener,Tumble dry garment to reactivate water repellent treatment,Do not iron on print
Weight250g
Perkthim
Xhaketë për fëmijë Marka Softshell
nr 40514
Xhaketë e rehatshme dhe e papërshkueshme nga uji, e krijuar për fëmijën aventurier që pëlqen të luajë jashtë.
Xhaketë e rehatshme dhe e papërshkueshme nga uji, e krijuar për fëmijën aventurier që pëlqen të luajë jashtë.
Përmbajtja e fibrave: guaskë: 90% poliestër (i ricikluar), 10% elastan
Udhëzimet e kujdesit: Mbyllni zinxhirët përpara se të lani, Lani me ngjyra të ngjashme, Përdorni detergjent të lëngshëm, Mos përdorni zbutës rrobash, Veshje në tharje për të riaktivizuar trajtimin kundër ujit, Mos hekurosni në printim
Pesha: 250 g

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Kids’ Marka Softshell Jacket”

Your email address will not be published. Required fields are marked *