Kids’ Light Beanie

18.00 

Available on backorder

Categories: ,

Description

Kids’ Light Beanie

No. 67551
Our Kids’ Light Beanie features our classic HH® logo printed on the side and is made with S.Café® technology to stay fresh and odor-free. The flatlock seams make for a comfortable feel against the head, and made with bluesign® certified materials. This super soft and lightweight beanie is ideal for keeping warm on those colder days from early spring to late autumn.

Details

Fiber content:

Shell: 96% Polyester (Recycled), 4% Elastane

Care Instructions:

Do not iron on print. Wash inside out. Wash with similar colours.
Weight:45g
PERKTHIME
Kids’ Light Beanie
Kids’ Light Beanie përmban logon tonë klasike HH® të printuar anash dhe është bërë me teknologjinë S.Café® për të qëndruar të freskët dhe pa erë. Veshjet e sheshta krijojnë një ndjenjë të rehatshme kundër kokës dhe janë bërë me materiale të certifikuara bluesign®. Kjo fasule super e butë dhe e lehtë është ideale për të mbajtur ngrohtë në ato ditë më të ftohta nga pranvera e hershme deri në fund të vjeshtës.
Detajet
Përmbajtja e fibrave:
Predha: 96% poliestër (i ricikluar), 4% elastan
Udhëzimet e kujdesit:
Mos hekurosni në printim. Lani brenda jashtë. Lani me ngjyra të ngjashme.
Pesha:
45 g

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Kids’ Light Beanie”

Your email address will not be published. Required fields are marked *