Kids’ Bergen 2.0 PU Rain Playsuit

80.00 

Available on backorder

Categories: ,

Description

Kids’ Bergen 2.0 PU Rain Playsuit

No. 40512
The Kids’ Bergen 2.0 PU Rain Playsuit is an iconic, fully waterproof one piece made with Helox+ technology. For decades, our Helly Hansen Helox+ rain gear has kept fishermen safe. Helox+ fabric technology delivers waterproofness as well as stretch for ease of movement. With this technology, this kids’ playsuit is made to keep kids dry, no matter how hard the rainfall and no matter how big the puddle. Additional features include a detachable hood, elastic bootstraps, reflective elements and quick-dry lining. Plus, the playsuit is available in fun, play-inspired colors.

Details

Fiber content:

Shell: 100% Polyurethane

Care Instructions:

Close zippers before washing. Close hook and loop before washing. Do not use fabric softener. Wash dark colours separately.
Weight:600g
Perkthim
Kids’ Bergen 2.0 PU Rain Playsuit
nr 40512
Kids’ Bergen 2.0 PU Rain Playsuit është një pjesë ikonë, plotësisht e papërshkueshme nga uji, e bërë me teknologjinë Helox+. Për dekada, pajisjet tona të shiut Helly Hansen Helox+ i kanë mbajtur peshkatarët të sigurt. Teknologjia e pëlhurës Helox+ siguron rezistencë ndaj ujit si dhe shtrirje për lehtësinë e lëvizjes. Me këtë teknologji, ky kostum lojërash për fëmijë është bërë për t’i mbajtur fëmijët të thatë, pavarësisht sa të forta janë reshjet dhe sado e madhe të jetë pellgu. Veçoritë shtesë përfshijnë një kapuç të ndashëm, shirita elastikë të çizmeve, elementë reflektues dhe veshje që thahen shpejt. Plus, playsuit është i disponueshëm në ngjyra argëtuese, të frymëzuara nga loja.
Detajet
Përmbajtja e fibrave:
Predha: 100% poliuretani
Udhëzimet e kujdesit:
Mbyllni zinxhirët përpara se të lani. Mbyllni grepin dhe lakin përpara se të lani. Mos përdorni zbutës të rrobave. Lani veçmas ngjyrat e errëta.
Pesha:
600 gr

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Kids’ Bergen 2.0 PU Rain Playsuit”

Your email address will not be published. Required fields are marked *