Kids’ 3-in-1 Kollen Playsuit

250.00 

Available on backorder

Categories: ,

Description

Kids’ 3-in-1 Kollen Playsuit

No. 41104
One playsuit that does it all, this playsuit is waterproof and breathable with HELLY TECH® Professional technology. The insulated liner is removable and can be worn on moderately cool days or for relaxing in the cabin after a long day of skiing. With the liner attached, it’s a warm and waterproof suit. When removed, it’s a waterproof shell for spring days on the playground. The endless list of features includes adjustable elastic suspenders, waist, hem, and cuffs, reinforcement in the seat, a rubber strap under the foot for a secure fit, and button waist adjustment for a perfect fit. This playsuit is made with recycled content. See composition for details.

Details

Fiber content:

Shell: 58% Polyamide (Recycled), 42% Polyamide – Shell 2: 100% Polyamide – Lining: 100% Polyester (Recycled) – Inner garment: 100% Polyester (Recycled) – Insulation: 100% Polyester (Recycled)

Care Instructions:

Do not use fabric softener. Tumble dry until completely dry. Tumble dry garment to reactivate water repellent treatment. Wash dark colours separately.
Weight:650g
Perkthim
Playsuit për fëmijë 3-në-1 Kollen
nr 41104
Një kostum lojërash që i bën të gjitha, ky kostum lojërash është i papërshkueshëm nga uji dhe merr frymë me teknologjinë HELLY TECH® Professional. Astar i izoluar është i lëvizshëm dhe mund të vishet në ditë mesatarisht të freskëta ose për t’u çlodhur në kabinë pas një dite të gjatë skijimi. Me astar të bashkangjitur, është një kostum i ngrohtë dhe i papërshkueshëm nga uji. Kur hiqet, është një guaskë e papërshkueshme nga uji për ditët e pranverës në shesh lojërash. Lista e pafund e veçorive përfshin varëse elastike të rregullueshme, bel, buzë dhe pranga, përforcim në sedilje, një rrip gome nën këmbë për një përshtatje të sigurt dhe rregullim të butonit të belit për një përshtatje të përsosur. Ky kostum lojërash është bërë me përmbajtje të ricikluar. Shikoni përbërjen për detaje.
Detajet
Përmbajtja e fibrave:
Predha: 58% Poliamid (i ricikluar), 42% Poliamid – Shell 2: 100% Poliamide – Rreshtim: 100% Poliester (i Ricikluar) – Veshje e brendshme: 100% Poliester (I Ricikluar) – Izolim: 100% Poliester (I Ricikluar)
Udhëzimet e kujdesit:
Mos përdorni zbutës të rrobave. Thajeni me tharje derisa të thahet plotësisht. Veshja thahet në tharje për të riaktivizuar trajtimin kundër ujit. Lani veçmas ngjyrat e errëta.
Pesha:
650 g

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Kids’ 3-in-1 Kollen Playsuit”

Your email address will not be published. Required fields are marked *