KAYAK A DUE POSTI

1,100.00 

Available on backorder

Description

 P66113

Descrizione

Kayak ad uso ricreativo dalla conformazione a V per una maggiore scorrevolezza in acqua di mare o di fiume. Pavimento in tessuto anti abrasione e resistente agli urti. Dotati di comodi sedili in schiuma, rimovibili e regolabili grazie ai cinturini in velcro, per un sostegno ottimale della schiena, di portacanna e ampia rete di contenimento nello schienale, di reti portaoggetti anteriori e posteriori, di nr. 4 maniglie di trasporto, nr. 2 supporti per pagaie laterali, nr. 1 asse del timone rimovibile e nr. 1 fascia direzionale. Fornito con custodia e kit di riparazione. Colore giallo. Dimensione cm 335x95x38. Capacità max kg 180. Peso kg 18

Unità di misura

N

Artikulli P66113

KAJAKI ME DY VENDESI

Përshkrim

Kajak rekreativ në formë V për qetësi më të madhe në ujin e detit ose lumit. Dyshemeja me pëlhurë rezistente ndaj gërvishtjeve dhe goditjeve. E pajisur me sedilje të rehatshme me shkumë, të lëvizshme dhe të rregullueshme falë rripave velcro, për mbështetje optimale të shpinës, mbajtëse shufre dhe rrjetë të madhe mbajtëse në mbështetësen, rrjetat e magazinimit të përparme dhe të pasme, nr. 4 doreza mbajtëse, Nr. 2 mbështetëse për lopata anësore, Nr. 1 bosht timon i lëvizshëm dhe nr. 1 brez drejtimi. Furnizohet me kuti dhe komplet riparimi. Ngjyra e verdhë. Madhësia cm 335x95x38. Kapaciteti maksimal 180 kg Pesha 18 kg
Njësia matëse

Nr.

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “KAYAK A DUE POSTI”

Your email address will not be published. Required fields are marked *