K VISION PUFFY JACKET

160.00 

Category:

Description

K VISION PUFFY JACKET
No.

40505
A modern, warm, soft puffer jacket for kids.
Inspired by the Helly Hansen® classic puffer, this good-looking jacket delivers warmth and comfort. We used High Loft™ insulation technology to create the optimal warmth-to-weight ratio to stand up to cold winter. We’re always working towards more sustainable products – the DWR treatment is PFC-free and the insulation is 80% recycled.
Fiber ContentShell: 100% Polyester. Lining: 100% Polyamide. Lining 2: 100% Polyester. Insulation: 80% Polyester (Recycled), 20% Polyester
Weight600g
SELECT SIZE
122/7
FEATURES
PFC Free DWR
Water repellant lightweight polyester ripstop outer fabric
Storm flap with fastener
Brushed tricot in hand pockets for extra comfort and warmth
Printed HH® logos
PERKTHIMI
K VISION PUFFY JACKET
NO
40505
Një xhaketë moderne, e ngrohtë dhe e butë për fëmijë.
Frymëzuar nga puferi klasik Helly Hansen®, kjo xhaketë e bukur jep ngrohtësi dhe rehati. Ne përdorëm teknologjinë e izolimit High Loft™ për të krijuar raportin optimal të ngrohtësisë ndaj peshës për t’i bërë ballë dimrit të ftohtë. Ne jemi gjithmonë duke punuar drejt produkteve më të qëndrueshme – trajtimi DWR është pa PFC dhe izolimi është 80% i ricikluar.
Përmbajtja e fibrave: Predha: 100% poliestër. Veshja: 100% poliamide. Rreshtimi 2: 100% poliestër. Izolimi: 80% poliestër (i ricikluar), 20% poliestër
Pesha: 600g
MASAT E DISPONUESHME
122/7
TIPARET
DWR pa PFC
Pëlhurë e jashtme ripstop e lehtë poliestër rezistente ndaj ujit
Fletë stuhi me mbërthyes
Triko e krehur në xhepat e duarve për rehati dhe ngrohtësi shtesë
Logo të printuara HH®

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “K VISION PUFFY JACKET”

Your email address will not be published. Required fields are marked *