K VERTICAL INS JACKET

140.00 

Available on backorder

Categories: ,

Description

K VERTICAL INS JACKET
No.

40500
Classic and cool ski jacket, perfect for any winter adventure.
Great looking and made to perform, this PFC-free water-repellent insulated ski jacket will keep kids comfortable during a day on the slopes. We used PrimaLoft® 170g  insulation to keep thermal warmth inside. Our insulation technology is breathable and soft, as well as water-repellent and quick dry. We added details like a removable hi-vis hood, soft chin guard, a ski-pass pocket and a water-repellent powder skirt to make your winter adventure better.
Fiber ContentShell: 100% Polyester. Insulation: 80% Polyester (Recycled), 20% Polyester. Lining: 100% Polyamide. Lining 2: 100% Polyester
Weight565g
Perkthimi:
K VERTICAL INS JACKET
NO.
40500
Xhaketë klasike dhe e lezetshme për ski, perfekte për çdo aventurë dimërore.
Me pamje fantastike dhe e krijuar për të performuar, kjo xhaketë skish e izoluar pa ujë, pa PFC, do t’i mbajë fëmijët rehat gjatë një dite në shpatet. Ne kemi përdorur izolim PrimaLoft® 170g për të mbajtur ngrohtësinë termike brenda. Teknologjia jonë e izolimit është e frymëmarrjes dhe e butë, si dhe rezistente ndaj ujit dhe tharje e shpejtë. Ne shtuam detaje si një kapuç hi-vis i lëvizshëm, mbrojtëse e butë për mjekrën, një xhep për kalimin e skive dhe një skaj pluhur rezistent ndaj ujit për ta bërë më të mirë aventurën tuaj dimërore.
Përmbajtja e fibrave: Predha: 100% poliestër. Izolimi: 80% poliestër (i ricikluar), 20% poliestër. Veshja: 100% poliamide. Rreshtimi 2: 100% poliestër
Pesha: 565g

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “K VERTICAL INS JACKET”

Your email address will not be published. Required fields are marked *