K URBAN CUFF BEANIE

21.00 

Description

K URBAN CUFF BEANIE
No.

67459
This throwback beanie pays tribute to our heritage and features a retro HH® logo
Not all journeys need an end, so we made the Urban cuff beanie to be your compatriot when you wonder and dream of your next adventure in the mountains or on the ocean. The HH® logo is a tribute to our long heritage and the heritage you will shape in this everyday beanie. A classic fisherman look with a soft and eminently comfortable fit.
Fiber Content100% Acrylic
FEATURES
Seamless 1×1 rib
PERKTHIMI
K URBAN CUFF BEANIE
NO
67459
Kjo bisht i ri i bën nder trashëgimisë sonë dhe përmban një logo retro HH®
Jo të gjitha udhëtimet kanë nevojë për një fund, kështu që ne e bëmë manshetën Urban të jetë bashkatdhetari juaj kur të pyesni veten dhe të ëndërroni për aventurën tuaj të radhës në male ose në oqean. Logoja HH® është një haraç për trashëgiminë tonë të gjatë dhe trashëgiminë që do të formoni në këtë fasule të përditshme. Një pamje klasike e peshkatarëve me një përshtatje të butë dhe jashtëzakonisht të rehatshme.
Përmbajtja e fibrave: 100% akrilik
TIPARET
Brinjë pa tegel 1×1

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “K URBAN CUFF BEANIE”

Your email address will not be published. Required fields are marked *